Freestekst op afstandhouders

 

grip sfeer

Freestekst op afstandhouders voor Gripp in Tilburg

Voor Gripp uit Tilburg hebben wij een freestekst gemonteerd in het kantoor. De freestekst bestaat uit het Gripp logo. De freestekst is uitgevoerd in 8mm zwart acrylaat, het Gripp beeldmerk is uitgevoerd in 6 kleuren folie. Het hele logo is gemonteerd op mini afstandhouders. Zo is een mooi ruimtelijk effect ontstaan.

Freesteksten voor interieur en buitentoepassingen.

Freesteksten worden vaak buiten op gevels gemonteerd, Quaform monteert deze echter steeds vaker ook bij interieurprojecten. Voor freesletters buiten ben je gebonden aan acrylaat, acm (dibond, skybond etc.) of rvs. Voor interieurs kun je echter ook gebruik maken van pvc geschuimd en of piepschuim letters. Informeer naar onze mogelijkheden.

Interieurfolie

Bij Gripp hebben wij met interieurfolie ook de keukenkastjes een wrap gegeven. De kleuren van het logo uit de freestekst komen hierin terug. Daarnaast hebben wij de deuren van visuals voorzien en de vergaderruimte van crystal folie voor de nodige privacy. Weer een mooi interieur project van Quaform.

gripp keukenwrap    gripp folie     gripp deur

Tags: Belettering, interieur, freestekst

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

Blijf op de hoogte

Wij zijn hele sociale mensen. Volg ons en blijf op de hoogte van
het laatste nieuws, updates en acties