Wandbelettering Leystromen Rijen

sfeer leystromen

Wandbelettering in interieur bij Leystromen in Rijen

Voor Leystromen in Rijen waar wij eerder al de buitenreclame en interieur visuals hebben verzorgd, hebben wij afgelopen week de laatste puntjes op de i gezet qua interieur. Het kantoor bestaat uit een viertal grote open ruimtes waar iedereen kan gaan werken in de omgeving die hem die dag uit komt. Het voordeel van flexplekken op het werk zijn alom bekend, maar Leystromen liep tegen het probleem op dat het niet altijd duidelijk was wie, waar werkt.

Belettering als bewegwijzering

Er is gekozen om de verschillende ruimtes op kantoor een straatnaam te geven. Je kan nu dus doorgeven "Vandaag werk ik op de Grote Markt". In de verschillende kantoren staan grote pilaren. Als bewegwijzering is in het groot de straatnaam op de pilaren geplakt. Voor de herkenbaarheid is het een full color print op speciale muurfolie in de kleur grijs die ook in het logo van Leystromen zit. De wandbelettering is gesneden in het lettertype van Leystromen. Voor Quaform was het net Monopoly spelen, de namen zijn namelijk: Grote Markt, Plein, Brink en Station.

leystromen grote markt    leystromen plein    leystromen station

Tags: Belettering, bewegwijzering, interieur

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

Blijf op de hoogte

Wij zijn hele sociale mensen. Volg ons en blijf op de hoogte van
het laatste nieuws, updates en acties