Bewegwijzering Leyenhof Helvoirt

sfeer leyenhof

Bewegwijzering zorgcentrum Leyenhof in Helvoirt

Na dat Quaform de bewegwijzering voor woon en zorgcentrum Haarensteyn heeft mogen maken, hebben wij ook opdracht gekregen om de bewegwijzering in Helvoirt uit te gaan voeren voor het nieuwe Leyenhof. Ook voor deze locatie, welke opnieuw een samenwerking is van woon en zorgstichting 't Heem uit Udenhout en Wooncorporatie Woonveste uit Drunen, hebben wij alles uitgewerkt van routeplan tot en met uitvoering. De bewegwijzering van Haaren wordt zowel door bewoners als bezoekers, als duidelijk en prettig ervaren. Wij hebben dan ook voor dezelfde materialen gekozen. Wel is in het ontwerp een andere kleurstelling als huisstijl gekozen zodat wel elke locatie zijn eigen identiteit heeft. Voor de binnenbewegwijzering is wederom gebruik gemaakt van deurhouders, hangborden, wandborden en liftborden.

bewegwijzering deurhouder   wandbord bewegwijzering   deurhouder leyenhof

Buitenbewegwijzering en interieur

Ook de buitenbewegwijzering is opgepakt. Reclamezuilen, verwijzingframes, portalen geven duidelijk aan waar te laden en lossen. Waar te parkeren en waar de entree is. Op enkele deuren is ook Crystalfolie aangebracht. Los van een eigen design kan met teksten in folie ook al veel richting worden gegeven. Zo is er een geleidelijke overgang van buiten naar binnen gerealiseerd. Binnenkort gaan we nog een keer langs om de laatste puntjes op de i te zetten. Er kan altijd iets zijn dat in een ontwerp van een bewegwijzering is bedacht maar in de praktijk toch anders blijkt te werken. Dit hoeft niet een fout in het ontwerp te zijn; het kan bijvoorbeeld dat ergens een grote plant staat die op de bouwtekening niet was ingetekend. Ook zullen er nog verschillende visuals en sfeerbeelden op wanden worden gehangen. Een tak van sport die steeds vaker door Quaform wordt gedaan. Met interieur aankleding en bewegwijzering bieden wij onze klanten een totaal pakket. 

crystalfolie bewegwijzering   leyenhof bewegwijzering   Leyenhof buitenbewegwijzering

leyenhof reclamezuil   bewegwijzering hangbord   leyenhof belbord

Tags: bewegwijzering, buitenbewegwijzering, binnenbewegwijzering, interieur

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

Blijf op de hoogte

Wij zijn hele sociale mensen. Volg ons en blijf op de hoogte van
het laatste nieuws, updates en acties