Visuals SVSSS Udenhout

sfeer svsss

Visuals voor voetbalvereniging SVSSS uit Udenhout

Voor Voetbalvereniging SVSSS uit Udenhout hebben wij laatst het interieur van de sportkantine een kleine metamorfose gegeven. Verschillende deuren hebben met full color prints, snijfolie of crystalfolie een eigen gezicht en aanduiding gekregen. Qua bewegwijzering zijn toiletten en bestuurskamer nu duidelijk vindbaar en herkenbaar. Door middel van een visual op de deur van een damesschoen en herenschoen op een bal is ook meteen te zien wat het herentoilet en het damestoilet is.

Sfeerbeelden op de bar

Ook de koof boven de bar is aangepakt. Sfeerbeelden van teamfoto's uit het verleden brengen het verleden terug in deze moderne sportkantine. Ook deze beelden zijn uitgevoerd in een full color printfolie. Met deze folie kunnen wij nagenoeg elk interieur een eigen look and feel geven. Ook voor complete wanden hebben diverse interieur oplossingen

visual svsss   damestoilet svsss   herentoilet svsss

Sponsorborden

Behalve binnen zijn wij ook regelmatig buiten aan het werk bij SvSSS. Quaform verzorgt namelijk ook de sponsorborden bij deze sportvereniging. Het plaatsen van sponsor borden doen wij overigens bij meerdere sportclubs uit de regio. Je vindt ons regelmatig bij Jong Brabant en MHCBE in Berkel Enschot, VCB in Biezenmortel, Taxandria in Oisterwijk, en MHCU en TVU in Udenhout.

sponsorbord svsss

Tags: bewegwijzering, interieur, buitenreclame

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

Blijf op de hoogte

Wij zijn hele sociale mensen. Volg ons en blijf op de hoogte van
het laatste nieuws, updates en acties