Bewegwijzering Haarensteyn

sfeer Harensteijn

Bewegwijzering Zorgcentrum Haarensteyn

Voor Zorgcentrum Haarensteyn in Haaren heeft Quaform de volledige bewegwijzering verzorgt. Van routeplan tot uitvoering, zowel binnenbewegwijzering als buiten bewegwijzering. Haarensteyn is een samenwerking tussen Woon- en Zorgstichting 't Heem uit Udenhout en wooncorporatie Woonveste uit Drunen. Wonen, zorg en welzijn op een plek: dat was vanaf het begin de de gedachte achter de nieuwbouw van Haarensteyn. Die gedachte is werkelijkheid geworden. Het karakteristieke gebouw is de plek waar velen al even een kijkje zijn komen nemen. Of een drankje of hapje  hebben genuttigd in het sfeervolle restaurant dat de gehele dag geopend is. In het routeplan is goed nagedacht hoe en waar men met de verschillende bezoekers wil communiceren. Het gebouw heeft eigen bewoners, bezoekers van bewoners, en gasten van het restaurant.  Gekozen is voor duidelijke informatie op wandborden, hangborden, liftborden en deurhouders met kamernummers.

Harensteijn deurhouder fe7   Harensteijn hangbord b7e   harensteijn liftbord 72e

Buitenbewegwijzering en Interieur

Voor de buitenbewegwijzering heeft Quaform verschillende verwijzingframes en een zuil geplaatst. Chauffeurs voor laden/lossen en bezoekers worden zo voor de entree al gescheiden. Ook aan het interieur aspect is gedacht. In Haarensteyn hangen verschillende visuals en Quaform heeft heel wat meters crystal folie geplakt voor privacy, verfraaiing en aanduiding. Binnenkort wordt Leyenhof in Helvoirt opgeleverd, ook daar zal de bewegwijzering van Quaform zijn. 

Harensteijn zuil entree   Harensteijn crystalfolie 187

Tags: bewegwijzering, buitenbewegwijzering, binnenbewegwijzering, interieur

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

Blijf op de hoogte

Wij zijn hele sociale mensen. Volg ons en blijf op de hoogte van
het laatste nieuws, updates en acties