Websites

Categorie Header 1134x293 QuaformNL Websites

Ontwerp

U wilt opvallen op internet met een website die uitstekend vindbaar is en helder is voor uw ideale klant. Duidelijk de sfeer laat zien, waar uw bedrijf en medewerkers voor staan is heel belangrijk.

Bij een goede website of webshop spelen onder meer ontwerp en functionaliteit een grote rol. De identiteit mag perfect weergegeven zijn en de navigatie gebruiksvriendelijk. 

Uw logo, huisstijl, imago, cultuur en sfeer gaan wij vertalen. Desgewenst schakelen wij een fotograaf, video-editor en/of tekstschrijver in. U kiest wat u in eigen beheer houdt en wat u door ons wilt laten uitvoeren. 

Voor een gaaf ontwerp staat het creatieve t Uw logo, huisstijl, imago, cultuur en sfeer gaan wij vertalen. Desgewenst schakelen wij een fotograaf, video-editor en/of tekstschrijver in. U kiest wat u in eigen beheer houdt en wat u door ons wilt laten uitvoeren. 

Voor een gaaf ontwerp staat het creatieve team van Quaform voor u klaar. Hier een voorbeeld van een website: www.vanantwerpen-elektro.nl

websites imac antwerpenBouwen

U wilt een compleet nieuwe website laten bouwen. Dit kan op basis van een uniek ontwerp. Of op basis van een template.

Wij bouwen en leveren complete websites met een CMS (Content Management Systeem) gevuld met teksten, afbeeldingen, video’s en animaties. Wij werken met de nieuwste technieken op het gebied van webdesign en volgen nauwgezet de laatste trends, om dit voor je te realiseren. Het CMS van Joomla of Wordpress heeft zichzelf bewezen. Deze worden regelmatig geüpdatet en hebben daardoor een goed beveiligingsniveau. Deze systemen zijn niet duur en makkelijk te onderhouden.

Laat u verrassen over de mogelijkheden. Ook sparren wij graag met u over de mogelijkheden van het updaten van uw huidige website en begeleiding van dit proces.

 

Beheer

Als uw website klaar is, bent u er nog niet. Op een goede site vinden uw klanten regelmatig nieuwe informatie. Uw website blijft veilig en snel. Daarvoor moet een website structureel beheerd worden. U kunt uw website natuurlijk zelf met behulp van CMS beheren. Veel ondernemers houden zich liever bezig met het eigen werk, waar ze vaak vele malen beter in zijn.

Wilt u zeker weten dat uw website blijft bijdragen aan uw bedrijfsdoelen? Laat het beheer van uw website dan aan Quaform over.

Wij ondersteunen u graag met het draaien van de updates van het CMS. Jaarlijks voeren wij een evaluatiegesprek met u. Hiervoor sluit u een beheerovereenkomst met ons af. Bij een uitgebreidere beheerovereenkomst onderhouden wij ook nog (een deel van) de content. Wij bieden twee verschillende overeenkomsten waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het beheer van uw website. Neem contact met ons op en ontvang een offerte die bij u past.

Andere website voorbeelden:
websites imac vitron

 

Tags: Content Management Systeem, Beheer, Website, ontwerp, CMS

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

ADRES

Quaform Signing B.V.
Nijverheidsweg 1
5071 NL UDENHOUT
013-5110501

Openingstijden

Maandag 08:00–17:00
Dinsdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Donderdag 08:00–17:00
Vrijdag 08:00–17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten