Ontwerp

Categorie Header 1134x293 QuaformNL Ontwerp

Ontwerp reclame door Quaform

Een goede reclame uiting valt of staat met een goed ontwerp. Quaform heeft eigen grafische vormgevers in huis. Elk idee werken wij voor u uit  en voeren uw huisstijl door in alle uitingen. De kleuren van uw huisstijl in PMS en CMYK worden door ons bewaard.  Wij dragen dus niet alleen zorg voor het ontwerp van uw reclame maar ook voor uw huisstijlbewaking.

Voor het maken van een belettering ontvangt  u van ons altijd een offerte en een ontwerpvoorstel. Wij visualiseren voor u het eindproduct. Deze voorbereiding is nodig om na te gaan of het in de praktijk zo gemaakt kan worden en of de belettering geheel naar uw wens is. Daarna wordt het ontwerp technisch in orde gemaakt.

Ontwerp van logo en huisstijl

Bent u een starter of is het tijd voor een nieuwe frisse huisstijl? Ook dan bent u bij Quaform aan het juiste adres. U gaat met een van onze grafische vormgevers rond de tafel om uw visie, beeld en kleur te bespreken. Daaruit volgt een mooi ontwerp voorstel. Wij kunnen uw huisstijl overal door voeren, van drukwerk tot bedrijfskleding, van belettering tot gevelreclame.

Ontwerp flyer of leaflet

Een flyer of leaflet moet meteen uitnodigen om gelezen te worden. Het beeld moet voor zich spreken. Quaform beschikt over een beeldbank met tal van foto’s. Beelden kunt u bij ons aanschaffen of een fotograaf inschakelen. Tekst wordt door u aangeleverd of wij werken samen met een tekstschrijver.

Ontwerp van een productverpakking

U heeft een goed product? De uitstraling van de verpakking draagt in grote mate bij aan de verkoop ervan. Wij zijn er om u daarbij te helpen. Wij kijken naar uw doelgroep en hun interesses. Van daaruit komen wij tot een ontwerp van de uiteindelijke verpakking.

Tags: ontwerp

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

ADRES

Quaform Signing B.V.
Nijverheidsweg 1
5071 NL UDENHOUT
013-5110501

Openingstijden

Maandag 08:00–17:00
Dinsdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Donderdag 08:00–17:00
Vrijdag 08:00–17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten