Interieur

Categorie Header 1134x293 QuaformNL Interieur

Interieur aankleding

De aankleding van het pand of bedrijfsruimte van u of uw relatie is erg belangrijk.  Voor het ontvangen van klanten moet alles er uitnodigend, indrukwekkend en netjes uit zien. Natuurlijk is het ook belangrijk dat iedere ruimte de juiste sfeer uitademt. Quaform heeft verschillende disciplines in huis om de uitstraling van het pand helemaal aan te laten sluiten bij de wensen van deze tijd. Nodig ons eens uit, of kom bij ons op de koffie, en bekijk samen met ons wat de mogelijkheden zijn op het gebied van uitstraling van een pand, kantoorruimte, sportkantine of winkelruimte.

Artex in uw interieur

Strakke wanden bekleden en beletteren wij met de mooiste beelden of motieven. Artex is een andere vorm van behang, de print bestaat uit 1 deel. Dit megagrote doek brengen wij naadloos aan op de wand. De high resolution beelden zijn bij ons aan te schaffen of door u zelf aan te leveren.

Subliframes als interieur aankleding

Een dunne aluminium lijst met daarin een polyester doek gespannen. Een prachtig en strak beeld. Eenvoudig om het doek er in te spannen en eventueel te vervangen. Ideaal dus ook voor productpresentaties of seizoensgebonden sferen. Subliframes zijn in ieder gewenst effect te maken, al dan niet met geluiddempend effect.

Crystal folie als interieur decoratie

Met crystal folie is veel mogelijk. Melkglas of glitters, met crystal folie creëer je privacy en komt er toch voldoende daglicht binnen. Ramen binnen en buiten kunnen volledig worden afgeplakt. Door logo’s of motieven uit te snijden geef je het raam een eigen karakter.

Tags: interieur

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

ADRES

Quaform Signing B.V.
Nijverheidsweg 1
5071 NL UDENHOUT
013-5110501

Openingstijden

Maandag 08:00–17:00
Dinsdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Donderdag 08:00–17:00
Vrijdag 08:00–17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten