Gifts / Relatiegeschenken

Categorie Header 1134x293 QuaformNL Gifts

Onze top 6 best verkochte gifts 

Het assortiment bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken is enorm, dit kan de zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk soms lastig maken. Daarom hebben we voor jou een overzicht gemaakt van onze best verkochte relatiegeschenken. Uiteraard zijn er nog veel meer producten mogelijk. Bel of kom langs en we zoeken samen naar de juiste oplossing.

Pennen

Pennen zijn één van de populairste relatiegeschenken om weg te geven. U kunt luxe pennen graveren met uw logo en/of tekst voor uw zakenrelaties, maar u kunt ook reclame pennen laten bedrukken met een originele tekst als give away op beurzen of tijdens promotionele acties. Met bedrukte pennen bent u verzekerd van een groot en effectief bereik. Pennen kunnen zowel op de clip als op de hals op verschillende posities worden bedrukt in PMS kleuren of full color. 

Mokken

Koffie of thee drinkt toch altijd lekkerder uit een porseleinen mok dan uit een plastic bekertje. Daarom bieden wij diverse soorten drukte mokken aan. Wat is er leuker dan je klant een kop koffie aan te bieden in een mok met eigen logo erop. De mok kan op verschillende posities met een opdruk zoals uw logo gepersonaliseerd worden.

USB-sticks

Bedrukte USB-sticks kunnen uitstekend worden ingezet als promotiemateriaal. Iedereen heeft in deze tijd wel bestanden die niet verloren mogen gaan, of dit nu in de zakelijke sfeer of in de privésfeer is. Veel mensen vinden het prettig om zaken op een USB-stick te plaatsen en veilig te bewaren, bijvoorbeeld als back-up. Bij ons heeft u de mogelijkheid om diverse soorten USB sticks te laten bedrukken of lasergraveren.

Sleutelhangers

Ook leuk als give away zijn sleutelhangers. Er zijn ontzettend veel verschillende sleutelhangers mogelijk in allerlei kleuren en formaten. U kunt de sleutelhanger gebruiken als promotiemiddel door het te voorzien van uw bedrijfsnaam en contactgegevens. Met name voor autogarages of autoverhuurbedrijven is dit een ideaal promotiemiddel.

Keycords

Keycords zijn een leuke manier om uw bedrijf onder de aandacht brengen. Ze zijn te bedrukken in 1 of meerdere PMS kleuren, maar ook in full color met bijvoorbeeld uw logo of andere opdruk. Wij bieden verschillende soorten keycords en accessoires zoals badgehouders aan. Alle keycords in ons assortiment zijn te bedrukken maar kunnen ook onbedrukt geleverd worden.

 

Bidons

Bidons met logo zijn een prima middel om uw bedrijf te promoten wanneer u bijvoorbeeld een sportvereniging of team sponsort. Bidons zijn te bedrukken in full color of in 1 of meerdere PMS kleuren, altijd van hoge kwaliteit. Tevens zijn er bijpassende bidonkratten leverbaar die ook met logo te bedrukken zijn.


Tags: personaliseren, promotieartikelen, relatiegeschenken, Gifts

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

ADRES

Quaform Signing B.V.
Nijverheidsweg 1
5071 NL UDENHOUT
013-5110501

Openingstijden

Maandag 08:00–17:00
Dinsdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Donderdag 08:00–17:00
Vrijdag 08:00–17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten