Bewegwijzering

Categorie Header 1134x293 QuaformNL Bewegwijzering

Bewegwijzering

Wie en wat is waar te vinden. Bewegwijzering is een essentieel onderdeel van de aankleding van een pand. Quaform beschikt over de kennis u te helpen een goed en overzichtelijk plan op te stellen voor de routing in het gebouw of op het terrein. Het hele plan wordt door ons opgezet, begeleid, geproduceerd, gemonteerd, gecontroleerd en onderhouden.

Binnenbewegwijzering

Bewegwijzering staat niet op zich. Wij laten de binnenbewegwijzering aan sluiten op de huisstijl en uitstraling van uw locatie. Met deurborden, hangborden, wandborden, liftborden, etageborden etc. geven wij de juiste routing aan in uw pand. Ook kunnen wij gebruik maken van belettering of freesteksten. Een goede binnenbewegwijzering valt op maar is niet storend aanwezig.

Het is niet zo dat binnenbewegwijzering alleen iets is voor grotere kantoren, scholen en zorgcentra. Ook voor een kleiner bedrijf is het goed om aan te geven waar de receptie, kantine en toiletten zijn.

Buitenbewegwijzering

Bewegwijzering begint al buiten voordat men bij u binnen komt. Natuurlijk wilt u herkenbaar zijn voor de gasten die bij u op bezoek komen. Een zuil of portaal aan de kant van de straat is daar een ideale oplossing voor. Met buitenbewegwijzering kunt u ook al aan geven waar men kan laden lossen, parkeren voor bezoekers.

Quaform heeft projecten uitgevoerd in opdracht van verschillende gerenommeerde projectinrichters, interieurarchitecten en reclamebureaus. Onze interieur en bewegwijzering projecten vindt u in kantoren, gezondheidszorg, onderwijs en sportaccommodaties.

Tags: bewegwijzering

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

ADRES

Quaform Signing B.V.
Nijverheidsweg 1
5071 NL UDENHOUT
013-5110501

Openingstijden

Maandag 08:00–17:00
Dinsdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Donderdag 08:00–17:00
Vrijdag 08:00–17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten