Bedrijfskleding

Categorie Header 1134x293 QuaformNL Kleding

Bedrijfskleding is het visitekaartje  van uw bedrijf. U heeft al veel aandacht besteed aan uw logo, huisstijl, website, gevelbelettering en autobelettering. Maar natuurlijk wilt u ook dat uw personeel er verzorgd en herkenbaar bij loopt als zij bij uw klanten over de vloer komen. Quaform kan uw logo of huisstijl op verschillende manieren op kleding door voeren. Denk hierbij aan borduren, zeefdrukken of met een transfer.

Quaform is officieel dealer van een aantal kwalitatief uitstekende merken zoals Tricorp, Santino, B&C, Elevate, Portwest en Helly Hansen.

Sportkleding

Naast bedrijfskleding heeft Quaform ook een ruim assortiment sportkleding. Steeds meer bedrijven kiezen er voor om samen met collega’s te gaan sporten, bedrijvenfitness, bootcamps wordt vaak door de werkgever opgezet maar ook spreken veel collega’s in het weekend af in een loopgroep of fietsgroep. Loopkleding, fietskleding en ander sportkleding kan Quaform goed verzorgen. Wij selecteren met u de juiste kleding en bedrukking met uw logo, tekst en design.

Tags: bedrijfskleding

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

ADRES

Quaform Signing B.V.
Nijverheidsweg 1
5071 NL UDENHOUT
013-5110501

Openingstijden

Maandag 08:00–17:00
Dinsdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Donderdag 08:00–17:00
Vrijdag 08:00–17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten