Carwrap

Categorie Header 1134x293 QuaformNL Carwrap

Full Wrap of carwrap bij Quaform

Full wrap, of carwrap is het volledig inpakken van auto’s en en onderdelen met folie. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfswagen of eigen auto van een andere kleur voorzien door deze in te pakken met een gekleurde folie. Ook is het mogelijk uw auto te beplakken met een full colour print. Hierdoor krijgt uw auto, foodtruck of vrachtwagen een compleet eigen uitstraling.

Wat zijn de voordelen van car wrap?

Car wrap heeft verschillende voordelen. Het beschermt de orginele autolak, voorkomt verkleuring van de autolak en is krasbestendiger dan autolak. Over het algemeen is een carwrap goedkoper dan een auto spuiten, is het eenvoudig bedrukking toe te passen, is er een ruimere keuze aan kleuren en effecten en is het makkelijk vervangbaar. Dit laatste is een groot voordeel voor als je wel een unieke kleur wilt maar geen lage restwaarde als je de auto weer inruilt.

Wat kost een full wrap?

De prijzen een full wrap verschillen enorm. Niet alleen vanwege het type auto maar ook de manier waarop de full wrap wordt uitgevoerd. Quaform kiest er voor alles wat demontabel is van de auto af te halen. Dit voorkomt dat wij op de lak moeten snijden of dat er losse randjes zijn waar vuil of vocht onder kan komen. Voor sommige modellen, voornamelijk nieuwe, zijn wij al een dag aan het demonteren voordat ook maar het eerste deel folie wordt geplakt. Vraag bij ons naar de mogelijkheden van uw specifieke model.

Gedeeltelijke autowrap

Een gedeeltelijke autowrap is natuurlijk ook mogelijk bij Quaform. Het plakken van spiegels en portiergrepen of het dak van de auto geeft al een compleet andere styling aan uw auto. Ook is het mogelijk striping uit te voeren.

Tags: Carwrap, autoreclame, autobelettering

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

ADRES

Quaform Signing B.V.
Nijverheidsweg 1
5071 NL UDENHOUT
013-5110501

Openingstijden

Maandag 08:00–17:00
Dinsdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Donderdag 08:00–17:00
Vrijdag 08:00–17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten