Autoreclame

Categorie Header 1134x293 QuaformNL Belettering

Autoreclame, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf

Met uw auto of bedrijfswagen komt u overal. U levert uw producten er mee af bij de klant, u bent er mee onderweg en u rijdt er mee naar uw eerste afspraak met een potentiele klant. Vaak is uw bedrijfswagen het eerste wat een klant van u ziet. Met een goede autoreclame komt u representatief voor de dag. Autoreclame kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, van enkel een logo voor de naamsbekendheid en herkenning tot compleet ingepakt in full colour met sfeerbeelden.

Waarom autoreclame?

Autoreclame is een zeer effectieve en goedkope vorm van reclame maken. Het CBS heeft berekend dat een bedrijfswagen gemiddeld 160.000 contactmomenten heeft. Als je dan bekijkt dat een eenvoudige autoreclame al onder de €200,= uit te voeren is en vijf jaar mee gaat dan is het een eenvoudige rekensom dat de kosten per maand beduidend goedkoper zijn dan bijvoorbeeld een advertentie in een plaatselijk krantje.

Van logo tot carwrap

In de loop der tijd is er een hoop veranderd op het gebied van autoreclame. Waar vroeger vooral een logo, naamsvermelding en adresgegevens werden vermeld op een bedrijfswagen zie je tegenwoordig, door nieuwe printtechnieken en materialen, steeds meer compleet ingepakte wagens. Deze manier, ook wel car wrap genoemd, gebeurt meestal met een full colour print met beelden. Een beeld zegt vaak meer dan woorden waardoor u de communicatie op uw wagen nog beter aan kunt laten sluiten bij uw boodschap. Natuurlijk kunt u ook gewoon voor een kleur kiezen die beter past bij uw huisstijl.

Kijk ook eens naar onze mogelijkheden voor carwrap of fleetmarking.

Tags: autoreclame, autobelettering

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

ADRES

Quaform Signing B.V.
Nijverheidsweg 1
5071 NL UDENHOUT
013-5110501

Openingstijden

Maandag 08:00–17:00
Dinsdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Donderdag 08:00–17:00
Vrijdag 08:00–17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten