Animatie, Video en Social media

Categorie Header 1134x293 QuaformNL Animaties

Animatie

Wij beheersen allerlei manieren om uw beelden levendiger te maken en dus beter te laten binnenkomen bij de ontvangers. We zorgen voor ‘beweging’ en maken bijvoorbeeld animaties, infographics en editen je beelden tot een video.

Stel, u staat op een beurs met talloze concurrenten om u heen of u moet een belangrijke online presentatie geven. Dan wilt u vast graag opvallen en uw merk professioneel presenteren. Stelt u zich eens voor dat u dan uw bedrijf of logo “in motion” toont, waarmee u positieve aandacht op u vestigt.

Of op een LCD-scherm bij binnenkomst op uw kantoor.

Of in uw winkel achter de balie de nieuwste aanbiedingen voorbij komen en wekelijks veranderen. Zichtbaar en opvallend voor uw klanten.

Video

Wij gaan graag aan de slag met beelden die u al in uw bezit heeft om deze te verwerken tot een pakkende video of presentatie. Ook kunnen we een camera- en eventueel geluidsman sturen om deze beelden eerst op te nemen waarna wij deze tot een aantrekkelijke video bewerken.

Quaform is van alle ‘bewegende’ markten thuis en maakt graag een indrukwekkende bedrijfsvideo, een (in motion) infographic of je logo als bewegende reclame.


Social

Social Media is niet meer weg te denken uit de maatschappij om je doelgroep te bereiken. Maar kies je voor Facebook, LinkedIn, Instagram of past Twitter meer bij je  bedrijfsidentiteit? Wij adviseren je hier graag over en maken dan direct een passende en professionele header en/of visuals voor de gekozen platforms.

Dit maakt je uitingen aansprekender en zorgt voor een hogere attentiewaarde.

Maakt u zelf veel berichten en visuals op social media? Wij helpen je graag met sjablonen en templates. En maken specifieke bestanden van je logo en huisstijl om eenvoudig toe te passen.

Tags: Ontwerp-sjablonen, Templates, Bedrijfsvideo, In motion, Infographic, Video, Animatie, Presentatie

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

ADRES

Quaform Signing B.V.
Nijverheidsweg 1
5071 NL UDENHOUT
013-5110501

Openingstijden

Maandag 08:00–17:00
Dinsdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Donderdag 08:00–17:00
Vrijdag 08:00–17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten