Hergebruik Rollup banner

Rollup sfeer

Hergebruik van rollup banners, een milieubewuste oplossing.

Wist u dat het doek in uw rollup banner eenvoudig te wisselen is? Als uw cassette nog in orde is maken wij graag een nieuw bannerdoek in uw roll-up cassette. Behalve dat dit scheelt in de kosten is het natuurlijk ook een milieubewuste keuze om reclame middelen te hergebruiken.

Gebruikte roll-up banner voor een 'milieuvriendelijke' prijs

Euro 95Wij adviseren onze klanten graag wat voor hen de beste manier is om reclame middelen in te zetten. Vaak kan dit heel goed door hergebruik te maken van bestaande middelen te adviseren. Bij een van deze projecten hebben wij onlangs een groot aantal gebruikte roll-up banners terug gekregen. De cassettes zijn door ons  helemaal na gekeken en zien er weer uit als nieuw, een enkele met lichte gebruikssporen. Compleet met een nieuw bannerdoek zijn deze roll-ups niet van nieuw te onderscheiden. Deze rollup banners bieden wij aan voor de groene prijs van € 95,00

  • Breedte 80  cm
  • Hoogte 230 cm
  • Voorzien van nieuw bannerdoek
  • Voorzien van handige draagtas

Rollup banners zijn ideaal voor beurzen, presentaties, voor bijvoorbeeld in de entree van uw pand. Makkelijk mee te nemen en op te zetten. Uit trekken en klaar! Heeft u interesse in een van deze roll-up banners neem dan contact met ons op. Onze ontwerp afdeling kan ook de opzet voor u verzorgen. Aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

 Roll up switchtec 7b3     Roll up wolbeer d05    Roll up c83

Tags: presentatie

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

Blijf op de hoogte

Wij zijn hele sociale mensen. Volg ons en blijf op de hoogte van
het laatste nieuws, updates en acties