Sibon erkend signbedrijf

Sfeer sibon

Erkend Sibon signbedrijf

De Signbranche bestaat uit ruim 2000 verschillende sign bedrijven. Het is dan ook zaak dat het betere signbedrijf zich kan onderscheiden. In 1997 is SI'BON opgericht, de branchevereniging voor bedrijven in de binnenreclame, buitenreclame en signreclame. De signsector heeft met SI'BON haar eigen keurmerk: het Erkend Signbedrijf, dat als enige breed geaccepteerd is in de branche.

Sibon keurmerk

Om een gedegen en evenwichtig pakket van erkenningseisen voor het keurmerk te kunnen hanteren heeft SI'BON de Signmakers Vakraad opgericht. De vakraad is een onafhankelijk instituut met als kerntaken het vaststellen van de toelatingseisen van erkende signmakers en het bewaken van de erkenning, keurmerk. Jaarlijks wordt het signbedrijf bezocht om vast te stellen of zij aan deze eisen voldoet.

Quaform erkend Sibon Signbedrijf

De aanbieders in de signmarkt lopen qua kwaliteit, continu├»teit en creativiteit sterk uiteen. Om, als klant,  zekerheid te verkrijgen bij het maken van een goede keuze voor product, dienst of bedrijf certificeert SI'BON  het betere signbedrijf.  Het is dan ook niet meer dan logisch dat Quaform in het bezit is van dit keurmerk, immers wij zeggen al jaren 'We Sign for Quality!'

Sibon Quaform   sibon keurmerk bdb

Tags: keurmerk

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

Blijf op de hoogte

Wij zijn hele sociale mensen. Volg ons en blijf op de hoogte van
het laatste nieuws, updates en acties