Tijdelijke reclame op uw auto

sfeer tijdelijke reclame

Tijdelijke autoreclame

Iedereen kent autoreclame of autobelettering, uw bedrijfswagen keurig uitgevoerd in uw huisstijl. Maar wist u dat u uw auto ook in kunt zetten voor tijdelijke reclame. Quaform ontwerpt en maakt veel autobeletteringen die jaren lang  mee gaan. U wilt immers dat over vijf jaar uw wagen er nog net zo representatief uit ziet als bij het aanbrengen van de belettering. Hiervoor gebruikt Quaform lang hechtende folie.

Tijdelijke belettering

Quaform heeft echter ook kort hechtende folie in het assortiment. Deze folies zijn uitermate geschikt voor kortlopende (tot enkele maanden) acties. U kunt hiermee goed reclame maken voor seizoensgebonden producten  Het kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld  een jubileum aan te geven zoals wij op onze eigen bedrijfswagens en gevel hebben gedaan. Met ruim 160.000 contactmomenten per maand is uw auto een ideaal medium om een bepaald product onder de aandacht te brengen. Dat kan nu een rookworst zijn en straks met Pasen misschien wel de lamsracks.

Quaform 10 jaar   Piet Mutsaers keurslager   Quaform 10 jaar gevel

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

Blijf op de hoogte

Wij zijn hele sociale mensen. Volg ons en blijf op de hoogte van
het laatste nieuws, updates en acties