Bouwborden en projectborden

sfeer bouwborde

Een bouwbord of projectbord als reclamedrager

Heeft u al eens na gedacht hoe bouwborden ingezet kunnen worden? Bouw- en projectborden zijn een ideale buitenreclame. Een bouwbord kan heel veel informatie weer geven. Niet alleen voor een bouwbedrijf maar ook voor de eindklant. Behalve te koop, of te huur kunt u al aankondigen waar uw nieuwe onderneming wordt gevestigd. Misschien met een mooie artist impression over hoe het pand er uit komt te zien. Wat u werkzaamheden daar zullen gaan worden, uw producten, uw website, noem maar op. Maar ook op uw huidige locatie zijn deze borden te gebruiken. Denk daarbij aan de aankondiging van een open dag, of voor het vinden van personeel.

Bouwborden en projectborden in alle soorten en maten

Bouwborden en projectborden zijn er in allerlei mogelijkheden. Het meest bekend zijn de houten borden met een full colour print. Maar ook een buizenframe met doek behoort tot de mogelijkheden. Deze doeken zijn makkelijk te vervangen. Daarnaast is het mogelijk om meshdoeken rechtstreeks aan bouwhekken te bevestigen. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij geven u graag advies.

bouwbord Van Essch   Bouwbord Store3D   bouwbord Hoppenbrouwers

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen. Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

     
Ongeldig e-mailadres Voer uw telefoonnummer in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen
vernieuw verkeerde invoer
Voer vanwege ons spambeleid, bovenstaande cijfers in

Blijf op de hoogte

Wij zijn hele sociale mensen. Volg ons en blijf op de hoogte van
het laatste nieuws, updates en acties